Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gülben Ergen'in cik cik imtihanı

Sanırım Gülben Ergen bugünlerde fazla gülmüyor... 'Çocuklar Gülsün Diye' Gülben işi bozdu ne diye? Neydi olayımız? İşadamı Ali Ağaoğlu, Gülben Ergen'in 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyasına destek olmayı kabul etmişti ve 150 bin Lira vererek bir anaokulu yaptıracaktı. Durumun heyecanına kapılan Gülben Ergen de kendini tutamayıp Twitter sayfasından müjdeyi verdi. Ama bu müjde, Gülben'e müjdeler olmadı.

FATURA KİME ÇIKIYOR?
Çünkü Ağaoğlu yardımının ilan edilmesinden hoşlanmadı ve kampanyadan çekildi. Hmmmm... Tabloyu tekrar düşünelim. Şimdi Ali Ağaoğlu el sıkıştıklarında Gülben Ergen'e "Aman sessiz kalalım, yardımımın duyulmasını istemiyorum" dediyse ve buna rağmen "Akşama bezelye-pilav yaptım haydi Atlas yemeğe" tadında tweet'ler ata ata kendini, haberi tweet'lemekten alamadıysa, suç Gülben'in! Ama aralarında hiç böyle bir konuşma geçmediyse ve Gülben tamamen iyi niyetiyle (kampanya onun, neden kötü bir niyeti olsun ki) olayı cümle aleme yaydıysa, sonradan çark eden de Ali Ağaoğlu. Peki her iki durumda da fatura kime çıkıyor? Anaokulu yaptırılamayan çocuklara. Az bir para mı 150 bin TL? Değil. Söz verip dönmek Ali Ağaoğlu'nun tarzı mıdır? Hiç sanmam. Twitter'da bazıları Gülben Ergen'e saldırıyor. "Sus biraz, biraz da cik cikleme, her haltı bildirme" diye.

AĞAOĞLU GÜLDÜREMEDİ
Hele bir takipçisinin attığı, gözlerimizde yaşları donduran "Ağaoğlu'nun bu yersiz kararıyla belki bir köy okulu yaptırılamadı ama insanlık tuğlalarından biri yok oldu gözümüzde" mesajını retweetleyince (mesajı kendi sayfana taşımak) iyice tepki topladı Gülben. Ah şu retweet'ler ah! Ah şu içimizde tutmayı beceremediğimiz haklı olma sevdası, kendimizi doğrulatma çabası ah! Şaşırdım... Gülben Ergen çok akıllı bir kadındır. Bu proje için de fazlasıyla emek veriyor, her kapıyı çalıyor, çocuklara ana okulları yaptırmak istiyor. Peki böyle bir hatayı nasıl yapabiliyor? Benim bildiğim Gülben, ne yapar eder bu işi çözer ve Ağaoğlu'nun gönlünü alırdı oysa... Ali Ağaoğlu'nun bu kadar tepki göstermesini de hem anlıyorum hem anlayamıyorum. Kampanyaya destek vererek diğer işadamlarına da örnek olabilirdi. Sonuçta ortada bir ayıp yok, çocuklara yaptırılacak bir okul vardı. Yani şimdi ne oldu? Ali Ağaoğlu gibi bir yardımsever, çocukları güldüremedi. Suçu Gülben Ergen'e atmak güzel de, iyi mi oldu yani? Olmadı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA