Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ömrümüzü gagaladın!

Ben bu kadını sevmiyorum, seveni de anlamıyorum. Estetik mi? Değil! Güzel mi? Değil! Lady Gaga'ymış. Bana sorarsanız kendisi; şaşırmış Madonna! İmaj adına 2010'da gençlerin başına gelen en büyük felaket. Lady Gaga diye çıldıranlar, onu Madonna'nın yerine koyanlar; bakalım birkaç yıl sonra aynı fikirde olacaklar mı? Hiç sanmam.

DÖRT YANDA KADININ POPOSU
Kadın farklı olacak, konuşturacak diye ne yapacağını şaşırmış durumda. Tamam, şarkılarına lafım yok. Laf eden de taş olur zaten. Ama bu ne ya! Bu ne be! Bu neyin kakalaması? İşin suyu fena halde çıkmadı mı? Kıyafetlerinle ömrümüzü gagaladın eyyy kadın! Etten elbise felaketinden sonra şimdi de file çorap ve deri ceketle sokaklara çıkmış... Arka taraf boş, popo meydanda. Dört bir yanda kadının poposu. Offf, iğrenç mi iğrenç... Aman beee. Bizim bazı süper akıllılar da Lady Gaga'ya benzemek için takla atıyorlar. Benzeyin anacağım, benzeyin. Allah aşkına geri kalmayın. Yurdumda soytarı açığı vardı zaten. Eğlenir güleriz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA