Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ben bu bayram

Her bayram 'Ben bu bayram...' yazım vardır. Bu bayramın neyi eksik? Geç kalktım ben bu bayram. Özel kıyafetlerim de yoktu. Bir bikini, bir elbise...
Saçlar toplanmış tepede... Konuştuk, güldük buralara kim gelirse...

ÇOK ÇOCUK İSTEDİM
Çıplak ayaklarımla, sevdiğim dostlarım yanımda... Tek şansım buydu. Biraz kırgın, biraz nöbette, gülümsemem yüzümde, çok özlesem de tavrım cool'du.
Harika bir konser izledim ben bu bayram; Gümüşlük'te Bülent Ortaçgil'i dinledim. O söyledi, masal gibi geldi. Her şarkısı romandı. Üç dakikalık kitaptı. Diyetisyenim kızmasın ama canım ne çekerse yedim içtim ben bu bayram. Şekerle aram yok, tatlı yemedim tabii. Şeker gibi günler geçirdim.
Bazı arkadaşlarımı daha çok sevdim bu bayram. Kendi kurduğum ailemle gurur duydum. Dayımın ve yengemin sesiyle huzur buldum. Kuzenim Ebru'nun güzelliğine aşık oldum.
Biliyor musunuz çok çocuk istedim ben bu bayram. Biraz da çocuk olmak. Hayaller kurdum kafamda. Arkadaşımın ikizleriyle oynadım. Denizde taş kaydırmaca öğrettim onlara. Zamansızlaştım.
Beklediğime kavuştum ben bu bayram.... Amaaan işte öyle bir bayram. İsteyene her gün bayram.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA