Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Amaçsız kadın olur mu hiç?

Bu erkekler bir âlem. Valla da billa da bizi tanımıyorlar. Hakkımızdaki en önemli şeyleri bilmiyorlar, yani farkında değiller.
Gördüklerine inanıyorlar.
Mesela oyuncu Serhat Teoman, hafta sonu verdiği bir röportajda, amaçsız kadınlardan hoşlanmadığını, soğuduğunu beyan etmiş. (Hangi gazeteydi unuttum ve bulamıyorum, röportajı yapan arkadaşımın adını veremediğim için özür dilerim.)
Yani 'amaçsız' derken; işi gücü olmayan, çalışmayan kadınları işaret etmiş.
İyi de güzel kardeşim; hatasız kul olur, amaçsız kadın olmaz. O kadar diyeyim sana.

NEFES ALAMAYIZ!
Kadın dediğin, zaten 'amaçları' için yaşar. Yoksa siz hâlâ çalışmayınca, amaçsız olunduğunu mu zannediyorsunuz.
Biz 7/24 amaç dolu varlıklarız. İçimiz dışımız, saçımız başımız amaç bizim. Oturduğumuz ev amaç, kilo vermek amaç, evlilik dediğin amaç, kıyafetimiz amaç, hamilelik amaç, çocuğumuzun okulu amaç, tatilimiz amaç, akşam izlediğimiz dizi bile amaç...
Amaçsız nefes alamayız biz.
Peki nedir amaç?
Mutluluktur, birinci gelmektir, ipi göğüslemektir, annemizi yenmektir, etrafı şişirmektir, ailedir, alkışlanmaktır, diğer kadınlara üstün gelmektir, onaylanmaktır, sevilmektir, huzurdur... Kadınına göre de değişir.
Sen sen ol, bir kadını amaçsız sanma gafletine düşme, e mi? Demişti dersin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA