Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Piknikten doğan 5 düşünce

Hafta sonu Halit Ergenç- Bergüzar Korel çifti, oğulları Ali ve arkadaşlarıyla Bebek Parkı'nda piknik yapmış. Fotoğraflar dün bütün magazin ekleri ve internetteki magazin sitelerindeydi. Peki bu fotoğrafları görünce aklıma neler geldi?
1. En sevdiğim çift, hiç tartışmasız Halit Ergenç-Bergüzar Korel. Sahiciliklerine, rahatlıklarına, duruşlarına, ahlağın da, medeniyetin de şaşırdığı bir dönemde aile olabilmelerine, Bergüzar Korel'in makyajsız güzelliğine, sadeliğine, Halit Ergenç'in kocaman şöhretini bir dakika bile sallamayışına bayılıyorum. Örnek olunacaksa böyle olunsun arkadaş!
2. Asıl cool olan da budur arkadaş! Yapaydan, gösteriş olsun, millet onun nasıl da erdiğini görsün diye değil; öylece kendiliğinden kendi gibi, hissettiği gibi davranmak.
3. Mangal yapmadan, piknik tüpleri taşımadan da piknik yapılabiliyormuş değil mi? Hem de ne güzel oluyormuş.
4. Bundan sonra Bebek'te kasıntı kasıntı dolanan arkadaşlar düşünsün; Bebek Parkı'nda piknik sezonu açılmıştır.
5. Korumaları olmadan sokağa çıkamayan, tek başlarına sinemaya bile gidemeyen, sürekli tetikte, panikte ve hata yapma korkusundan titreşen ünlülere yazık. Hayat geçiyor, yaşanmayanlar yaşanmadıklarıyla kalıyor. Kendi koymadığınız kurallara uymaktan vazgeçseniz ya artık. 'Halkım için kendimi feda ettim' dönemi çoook eskilerde kaldı canlar. Kimse sizden böyle bi'şey istemiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA