Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Soundgarden'a tebrik

Demek ki isteyince oluyormuş!
Pek bilmiş, pek anne tonunda, pek öğretmenvari bir giriş oldu ama yılların festival deneyimlerinden sonra bu giriş hakkımdır.
Geçen cumartesi Kilyos'ta Babylon Soundgarden'a gittik.
Nedir bu? Plaja kurulmuş dört farklı sahnede yerli ve yabancı grupları, DJ'leri, farklı performansları izlediğimiz, denize girmeli, güneşlenmeli, arkadaşlarla çimlere yatmalı, etkinlik alanındaki aktivitelere katılmalı, neşeli bir müzik festivali.

TIKIR TIKIR İŞLEYEN SİSTEM
Biz beş kız bikinilerimizi, şortlarımızı giydik gittik ve ayıp değildir söylemesi, çok eğlendik (eğlenmek niye ayıp olsun ki). Şöyle güzeldi, böyle gırgırdı falan.
Şimdi üzerinden günler geçmişken Soundgarden'ı yazma sebebim; tuvaletleri.
Bir festival olsun da tuvaletlerinden yana yakıla, yüz buruşturularak bahsedilmesin (ki festivallerde hijyen aranmaz, aranamaz, ne hijyeni). O kadar festivale gitmişliğim var (ne kadar, o kadar işte!), böyle temiz ve düzgün tuvaletler görmedim. Vallahi kapıdaki metrelerce kuyruğa rağmen tıkır tıkır işleyen bir temizlik sistemi, yirmiye yakın kabin ve şahane temizlik elemanları vardı.
Festivali zaten çok sevdim de, bu tuvalet meselesini de ayrıca tebrik etmek istedim. Demek ki isteyince, sistemi kurunca oluyor a dostlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA