Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sezon açılmıştır

Kafa izni diye bi' şey var değil mi? Bedenini gezdirmen, yaşadığın şehirden uzaklaşman izin değil... İzin dediğin; sağa sola koşturarak, yazıları düşünerek, gecenin ikisinde internetten ertesi günün gazetelerini takip ederek olmuyor.
Üç haftadır izindeydim de, size sebeplerimi sıralıyorum işte. Ne yaptım bu iznimde? İstanbul'dan çıkmadım, sabah sporumu saymazsak pek evden de çıkmadım. En sokak tabiriyle 'mala bağladım'.
Meğer ne güzel şeymiş mala bağlamak! Evin her yerinde yarım yarım okunmuş ve okunan kitaplar, bol kahve, DVD'ler, diziler, bol uyku, bol uykusuzluk, komşu ziyaretleri... Saatlerce aynı saçma konuyu konuşmak ve asla sonuca varamamak. Bütün gün aynı albümü başa alıp alıp dinlemek vb...
İyi geldi yani... Artık kış sezonuna girebilirim. Bu arada bundan sonra salı-perşembe günleri, yerim GÜNAYDIN'ın arka sayfası olacak. Çarşamba-pazar ise yine ana gazetedeyim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA