Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Genç kızlara en güzel örnek Serenay

Baktıkça bakasınız geliyor ona. Çünkü o; gençliği, güzelliği, ışığı, pırıl pırıl gözleri, çalışkanlığı ve mütevazı tavırlarıyla, sahip olduğumuz en özel genç kadınlardan biri.
Serenay Sarıkaya, 1991 Ankara doğumlu. 25 yaşında, yani yolun çok başında. Pazartesi akşamı Nejat İşler'le başrolü paylaştığı ilk sinema filmi 'İkimizin Yerine'nin galasına katıldı. Pembe mini elbisesi, omzuna aldığı ceketi, mavi ayakkabıları, sade makyajı, fönlü saçları ve gülen gözleriyle nasıl da büyüleyiciydi.
'İşte bu' dedim kendi kendime, 'Genç bir yıldızın sahip olması gereken görüntü bu.' Sadece seçtiği kılık kıyafetin ürünü değil Serenay.
Her girdiği ortamda kendini sevdirmesi, tatlılığının dilden dile dolaşması, spora merakı, koruduğu özel hayatı ve şahane sevgilisi, seçtiği projeler, kurduğu cümleler, işine saygısıyla dört dörtlük bir yıldız o...
Umut veriyor, gaza getiriyor, olduğu yere neşe katıyor. Genç kızlarımıza en güzel örnek o. Yarın filmini izlemek için sinemaya koşacağım. Sosyal medya ağzıyla yazımı bitirirsem;
Serenay candır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA