Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tartışmaya açık olmadığım konular

Ağzıma atmak üzere olduğum tahinli çöreğin kalorisi, kilo yapıp yapmayacağı, bu saatte yenip yenmeyeceği. Cevabım net; benim bedenim, benim kararım.
Sezen Aksu'nun yeni albümü 'Biraz Pop, Biraz Sezen'... Şarkılar şöyleydi, aslında böyle olmalıydı, şu şarkılar gereksizdi falan... Valla kalkar gider, arkadaşlığımı keserim; o derece aşk yaşıyorum kendisiyle.
Arkadaşlarımın, aşık olduğum adam hakkında ellerinde tavsiyelerle karşımda ısrarla dikilmeleri. Yahu ben sizi ne zaman dinledim ki, şimdi dinleyeceğim!
Canan Karatay'dan dayak yeme pahasına; ekmeksiz ve karbonhidratsız diyetler. Öyle hayat mı olur canım! Sonra gelsin ağlama krizleri, gitsin asık suratlar. Hayat kısa, ekmek şahane!
'Ne olacak bu memleketin hali' konusu. Bugüne kadar tartıştınız durdunuz, ne olduysa oldu, olan zaten oluyor; tartışmalarla da arpa kadar yol alınmıyor. Konu kapanmıştır, yazarınız bünyeyi akışa salmıştır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA