Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yeni olayımız ‘Fi’

'Ayşe 'Fi'yi izledin mi?' 'Ayşe, Ozan Güven diyorum, başka da bi' şey demiyorum.' 'Serenay Sarıkaya efsane, hemen izle.' 'Kızım 'Fi'yi izle, çabuk izle...' Geçen cumadan beri bizim kızların 'Fi' baskısı altındayım sevgili okurlar...
Şirince'ye, Bodrum'a gittik; sanırsınız dünyanın en önemli olayını kaçırdık.
Efendim, bilmeyenlere hemen bilgi: 'Fi', yazar Azra Kohen'in meşhur romanı. Hani bir dönem okumayanın dışlandığı o kitap... Bu sürükleyici, aşk, ihtiras dolu, psikolojik gerilimi yüksek eser, Türkiye'de bir ilke imza atılarak internet için çekildi.
Kitabı senaryoya Nüket Bıçakçı uyarladı, Mert Baykal yönetmenliğini yaptı.
Başrollerde de Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç var.
İlk günden üç bölümü birden internetteki Puhu TV'de yayınlanınca dizi hastaları delirdi, kızlar beni yedi tabii.
Çarşamba akşamı 'Hadi ben de bir göz atayım' diye oturup bir baktım, üç bölümü soluksuz izlemişim.
Şimdi dört gözle yeni bölümleri bekliyorum. Ha bu arada diziyi izlemek için Puhu TV'ye Facebook hesabınızla girmeniz yeterli.
Para ödemenize, abonelik listenize yeni bir abonelik eklemenize gerek yok.
Ozan Güven için söyleyeceğim tek söz: Ve Ozan Güven, işte Ozan Güven... Serenay Sarıkaya'ya aşkımı zaten cümle âlem biliyor. Mert Baykal, yönetmen koltuğunda yabancı dizi standartlarında iş çıkarıyor. Müzikler, çekimler, oyunculuklar, tempo, heyecan hepsi 10 numara. Ee bir dizi meraklısı daha ne ister...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA