Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cem Yılmaz’ınki yeni nesil tanıtım

Cem Yılmaz'ın Ocak 2018'de vizyona girecek filmi 'Arif V 216' neredeyse her gün haber oluyor.
Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu da Cem Yılmaz'ın henüz çekilmemiş filminin bitmeyen haberlerine takılmış. Diyor ki Cengiz, "Yıl sonuna kadar, Cem Yılmaz bizi 'Arif V 216' manyağı yapacak.
Eski filmlerinde bu kadar çok şeyi göz önüne sermez, gizli saklı çekerdi. Bunun gişeyi olumsuz etkilediğine inanmış olacak ki, bu kez tam tersini yapıyor. Geçmişte yaptığı nasıl yanlışsa, bu da yanlış." Bana sorarsanız, hiç de yanlış değil. Özellikle sosyal medyanın en güçlü tanıtım aracı olduğu bu devirde, Cem Yılmaz sosyal medya hesaplarını ustalıkla kullanıyor; hem samimi, hem esprili, samimiyet sınırını kollayıp yeri geldiğinde tavrını ortaya koyarak.
Biz hayranları olarak, onu takip etmeyi, filmini nasıl çektiğini ucundan da olsa görmeyi pek hoş buluyoruz. Beklentimiz yükselmiyor; aksine 'Arif V 216' ile fark etmeden bir gönül bağı kurup daha çekilmemiş filmi sahipleniyoruz.
Hem Cem Yılmaz da bu formülle filmle ilgili çıkacak yanlış haberlerin önünü kesmiş oluyor. Bu da benim görüşüm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA