Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Dağ başı mı burası?

Bu soruyu sormaktan topumuza gına geldi ama yine de sormaya devam ediyoruz. Mecburen, mecburiyetten... Çünkü belli ki dağ başı... İstanbul'da popüler mekanların sahibi olan Umut Evirgen ile yeni boşanan oyuncu Tuba Büyüküstün, Evirgen'in Emirgan'daki mekanı La Boom'da yemek yerken, magazin muhabiri İsmail Bayrak ikilinin fotoğraflarını çekiyor. Muhabirin işi bu; haber güzel, herkes Tuba Büyüküstün'ü merak ederken ve ikilinin birliktelik dedikodusu çıkmışken, haber bomba.
Fotoğrafı çeken İsmail Bayrak, iki çalışma arkadaşıyla otomobile binip gidiyor ve peşlerine Evirgen'in korumaları takılıyor. Yolda magazin muhabirinin olduğu aracı sıkıştırıp silah zoruyla makinasını elinden alıyor ve tehdit ediyorlar.

REZALETİ DÜZELTMELİ
Bak sen! Şimdi paparazzilere sinir olan bazıları 'Ohh iyi olmuş' çekebilir ancak bu, silah çekme ve adam tehdit etmedir. Bunun geçerli bir sebebi olamaz. Bu tavırdaki kişiler, hoşlarına gitmeyen her durumda silahları çeker, tehdit eder, döverler. Yarın bir gün mekanına gelen müşteriye de aynısını yapmayacakları ne malum.
Ha Evirgen ile Büyüküstün'ün arasında ilişki arkadaş ilişkisiyse ve bu da yanlış habere engel olma çabasıysa o da büyük yanlış. Fotoğraf çıkınca açıklamanı yaparsın, biter gider.
Nedir bu çirkinlik? Nedir bu mafyacılık? Nedir bu 'Ben buraların ağasıyım, istediğimi yaparım' tavrı?
Mekanlarına severek gittiğim, başarısını alkışladığım Umut Evirgen'in acilen bu rezaleti düzeltmesi lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA