Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bodrum’da sıra Gümüşlük’te

Yıllar yıllar önce, ben daha lisedeyken Bodrum'un yıldızı Torba'ydı. İlk beach club orada açılmıştı. Sonra Türkbükü bayrağı devraldı. Sonra Yalıkavak... Şimdi de diyorum ki; bu yılın ve gelecek yılların Bodrum yıldızı Gümüşlük olur. İki haftadır buradayım, her gün yeni bir yer keşfediyorum.
Günbatımı ve kahvaltının adresi Limon, atmosferi, yemekleri ve kabakları ile Mimoza, sabah ev yapımı poğaçalarıyla Mandarin Kafe ve farklı dükkanlar derken bu yaz Off Gümüşlük'e dadandım.
Off Gümüşlük; sahilde, beyazlar, hasırlar içinde nefis bir mekan. Misal bu sabah (yani dün) uyanır uyanmaz kendimi oraya attım. Önden nefis bir kahvaltı, sonra deniz, sonra kahveler çaylar, tepemde pervane... Mini ve Diva masanın altında uyuyor, ben de yazımı yazıyorum. Pideli, zeytinyağlı mönüsüyle öğle yemekleri de şahane. Her akşam Birsen Tezer'inden, Deniz Tekin'ine, Zeynep Cassalini'sinden, Ayşegül Aldinç'ine, Nükhet Duru'suna kadar sevdiğim bir sanatçı sahne alıyor. Bayılıyorum burada olmaya.
Hemen yan sokağına, Karaköy'deki Naif açılmış. Duyup da henüz gidemediğim Açık Mutfak'ta da nefis yemekler varmış. Keşfetmelere doyamıyorum. Gümüşlük'ün salaş, tatlı, akışında ve hafif haline bayılıyorum. Demişti dersiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA