Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kendimde fark ettiğim 5 yeni şey

Tam bir Google delisiyim. Yanımda 'Adı neydi ya?', 'Şunu yapan kimdi?', 'Bilmem ne, ne demek?', 'Kaç yılıydı?' gibi bir sorunun cevapsız kalması mümkün değil. Siz soruyu ortaya atın; ben anında kendimi Google'a atar, cevabını bulur çıkarırım.

10 numara beş yıldız bir görev insanıyım. Benden rica edilsin yeter. Üşenme sıfır. Sanırsınız insanlığı kurtaracak bir çalışmanın içindeyim. Öyle bir ciddiyet, odaklanma, işi bitirene kadar rahat edememe hali.

Tatilde olduğumu zannediyorum ama asla tatil yapmıyorum. Sabah 06.30'da kalkıp 7-8 kilometre yürüyerek güne başlıyorum. Gecenin 12.00'sine kadar kendime binbir iş icat ediyorum. En son yemeğe gittiğim pizzacının mutfağında pizza yapıyordum, varın siz düşünün. Tatil kafasına giremeyenler el kaldırsın.

Sanırım Instagram'dan nefret ediyorum. Bizim işin parçası diye kaçıp gidemiyorum, hesaplarımı kapatamıyorum. Ve fakat Instagram'la ilişkim, gıcık kaptığı adamla çocukları için evliliğini sürdüren kadın misali. Yanımdakilerle burnuma telefon kamerası dayanmadan iki laf edemiyorum. Onu koy, bunu koy, ona bak, buna bak; delirmeme az kaldı!

Karşımdakinin kafasına girme ve onun dünyasından bakma merakım sağ olsun; sık görüştüğüm kişilerin mimiklerini, konuşma biçimlerini, el kol hareketlerini kapıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA