Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Serenay’ı çağırırsanız gelmem!

Bana sorarsanız ondan ötesi yok. Serenay Sarıkaya, yeni nesil oyuncular içinde en sevdiğim, en bayıldığım, en alkışladığım isim. Makyajsız haline, oyunculuğuna, çalışkanlığına, spora düşkünlüğüne, kendi dünyasında yaşamasına, Kerem Bürsin'le sevgili olmalarına, gülen yüzüne, sempatikliğini kulak memesi kıvamında tutturmasına, stiline, 'Fi'deki 'Duru'luğuna, hele o nefis şarkı söyleyişine hayranım.
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in düğününe öyle bir gitmiş ki Serenay, üç gelinlik değiştiren gelin Fahriye Evcen gölgede güneşlenmiş!
Serenay'ın düğündeki güzelliğini görüp her Türk kızı misali ağzı açık kalan bizim Yasemin (Şefik) durumu kaçırmadı, kızlar grubuna mesajı bastı tabii:
"Bana bakın, eğer bir gün evlenirseniz (Demek istiyor ki, evlenemezsiniz ya ama hani Alişan bile evleniyor, belki siz de bir gün evlenebilirsiniz) düğününüze Serenay gelirse, sakın beni çağırmayın çünkü ne giyeceğimi bulamayacağımdan gelemem."
Oldu! Dört tane nalı bulduk, bir atı kaldı, tabii canım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA