Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Temmuz geldi kaçıııın!

Artık kaçalım mı, kendimizi eve mi kapatalım, yoksa 'Gelsin Temmuz, bildiği gibi gelsin' mi çekelim bilemiyorum.
Kehanete kehanet demeyen astrologlar, Temmuz ayı için öyle iddialı çıkışlar yaptı ki, ay başından beri dualarla yataktan kalkıp 'Ohh çok şükür, bugünü de kazasız belasız atlattık' diye yatıyorum.
Dün astroloji yazarımız Zeynep Turan'ın (Twitburç) yazısını okuyunca, 'Allah'ım n'olur beni Ağustos'a ışınla!' diye kendimi yerlere atasım geldi.
Diyor ki Zeynep; "9 Temmuz'da kirli dolunay var. Bu ay dedikodular alıp başını gidecek. Canımızı sıkan kim varsa hayatımızdan çıkaracağız. Kötü giden ilişkiler bitecek. Uykusuzluk çekeceğiz, karışık rüyalar göreceğiz. Geçen Temmuz sonunun bir tekrarı yaşanacak. Karma, devreye girecek ve ne yaşattıysak onu yaşayacağız. Önyargı, grip gibi yayılacak."
Astrolojiye inanmaktan kendini alamayan biri olarak hemen Zeynep'i aradım. Dedim ki; "Zeynep yandık diyorsun öyle mi? Kılıç kalkan kuşanalım mı?"
Zeynep hemen cevap verdi: "Yanmadık canım! Biz güçlü durdukça, olayları okuyabildikçe yanmayız. Bu ay köprüler atılacak, yeni kararlar alınacak, ortalık çalkalanacak. Öfkenize, paranıza sahip çıkın."
Hal böyleyken önce aklımıza sahip çıkalım bence, önce aklımıza.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA