Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Murat Boz’la Aslı Enver’in olay mahalline dönmesi

Her suçlu olay mahalline dönermiş. Hani göz atmak için, 'yok ben suçlu değilim' imajı için, son kontrolleri çekmek için, arkada kanıt bırakmadığından emin olmak için veya ne kadar kusursuz bir suç işlediğini egosuna bir kere daha göstermek için.
Dönmeyin efendim dönmeyin; olay mahalline dönmeyin. Hele söz konusu suç, gönül ilişkinizle bağlantılıysa, yanınıza sevgilinizi alıp hiç dönmeyin.

BÜYÜK AMATÖRLÜK
Habere göre; Murat Boz ve yeni barıştığı sevgilisi Aslı Enver, Emirgan'daki Gizli Kalsın'a gitmiş. Hani yine haberlere göre; Murat Boz'un Aslı Enver'le arası bozukken erkek arkadaşlarıyla gidip felekten bir gece çaldığı, finalinde de Enver'i aldatmakla suçlandığı gecenin mekanı olan Gizli Kalsın'a... (Bir halt da gizli kalmıyor burada galiba)
"Ayyyyy" dedim, "Skandal" dedim, "Büyük tecrübesizlik, amatörlük" dedim. Eğer tüm bu hikaye doğruysa, Aslı Enver'i Gizli Kalsın'a götürmek yapılabilecek en büyük hata. Peki neden? Çünkü kadınlar bin yıl geçse de bu tip vakaları asla unutmaz; unuttum dese de unutmaz. Hayır yani, siz kadın affetti diye her şeyi unuttuğunu mu zannediyorsunuz? Siz saf mısınız canım?
Kadın affeder ama konuyu ille de bir gün servis etmek üzere cebinde saklar. Bu bir gün; 20 yıl sonra da olabilir, bir hafta sonra da... Artık duruma ve erkeğin sürdürülebilir cici çocuk performansına, ortam kollamasına bağlı.
Sen daha sıcağı sıcağına kızı ikna etmişken, eğlenmek için niçin Gizli Kalsın'a gidersin, ah çocuğum! Eller havaya derken, sinirden saçlar havaya oluverir evladım. Niye kaşıyorsun?
Kızda bir gram çatlaklık varsa, yüzde bin o geceyi senin burnundan getirecektir.
Garsonlara bile kıl kıl bakar, herkes ve her şey suçludur. Oradaki masa-sandalye bile suçludur. Sahnedeki sanatçıyı indirip mikrofonu almak suretiyle giderli Demet Akalın şarkıları çığırmak ister. Kafasında kurar da kurar; şurada mı durdular, burada mı fısır fısır konuştular... Gecenin finalinde de kavgayı patlatır ya da deligillerdense, bardağı adamın kafasında patlatır!



HD GÖRÜNTÜ GELİVERİR
Benim sırf sevgili-gözyaşı-ihanet üçlemesi sebebiyle haritadan sildiğim şehirler var, şehirler! Gizli Kalsın ne ki! Sadece şehirler mi; üzüldüğüm günleri anımsatıyor diye dinlemediğim şarkılar, şarkıcılar, izlemediğim diziler, kapısından adım atmadığım kafeler, asla uğramadığım semtler var. Topuna kılım, ayarım, gıcığım!
Çünkü şarkıların, kokuların, tatların ve mekanların anılarla direkt bağlantısı var. Görüntü geliyor görüntü, en HD'sinden.
Neyse yani; sabah sabah kendimi, aldatıldığı mekana eğlenmeye gitmiş Aslı Enver yerine koydum da, bir fena oldum. Belki ben deliyim, arızayım, belki Aslı Enver über cool bir kişilik, bilemiyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA