Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu öfke, bu acı nasıl dinecek?

Suriyeli 20 yaşındaki dokuz aylık hamile Emani El Rahmun'u dövüp, tecavüz edip, kafasına odunla vurup 11 aylık bebeğini boğarak öldüren o iki cani...
İki canavar
İki vicdansız
İki zalim
İki insanlık düşmanı
İki şerefsiz
İki katil var ya...
Günlerdir soruyorum kendime; hangi ceza bu vahşetin acısını dindirebilir? Hatta hangi işkence, bu hunharca cinayeti temizleyebilir? Hiç! Koca bir hiç!
Yedi aylık hamile bir okurum Instagram'dan mesaj atmış, isyan ediyor: "Yedi aylık hamileyim, hayatım bu olaydan sonra mahvoldu. Sokakta önüme gelene 'Ne bakıyorsun?' diye bağırırken buluyorum kendimi. Ne yapacağım, hırsımı nasıl alacağım, sesimi nasıl duyuracağım ben?" İnanın bilmiyorum... Ne yapacağız, nasıl yaşayacağız bilmiyorum. Kadınlara, çocuklara, insanlığa şiddet bitmiyor. Bitmediği gibi gün geçtikçe felaketler büyüyor, iş iyice çığırından çıkıyor. İçimizdeki bu öfke nasıl geçecek bilmiyorum.
Nasıl insanlar olduk biz? Nedir bu canilik?
Yazacak cümle bile bulamıyorum.
Derin bir üzüntü ve acı duyuyorum. Hiçbir şey kesmiyor içimdeki öfkeyi ve gürül gürül akan umutsuzluk selini, kesmiyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA