Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kate’in keyfi yerinde gerisini biz düşünelim

Adriana yengemiz olduktan sonra, artık yabancı ünlülere soyadlarıyla hitap edesim gelmiyor. Bizdenler canım, bizden. Hele ki Kate Moss artık tam bizden.
Yıllardır kankası Naomi Campbell ile birlikte Bodrum'daki detoks merkezi Lifeco'ya gelip, yeşil içecekler içip, masaj yaptırıyorlar, saunaya girip damardan vitamin alıyorlardı zaten.
Efsane model Kate Moss, bu yaz da geleneğini bozmamış. Dün magazin eklerinin kapağında kendisini bikinisi, göbeği ve gerim gerim esnemesiyle gördük. Kişilerin kilosuna, popo ve göbek ölçüsüne, selülitine, aşkına meşkine takık bir ahali olarak, sosyal medyada yine hop oturup hop kalktık tabii.

BİZE ŞEYMA YETER
Yalnız bu ara şoklarımız neden yabancı modeller üzerinden oluyor anlayamıyorum. Merkür, Venüs, Jüpiter kendinize gelin evladım! Dağılın gökyüzümüzden, açınızı ayarlayın, kaldıramıyoruz biz böyle sürprizleri. Bize yaz yaz Eda Taşpınar'ımız, Şeyma'mız, Aslıhan'ımız, Arda'mız, Demet Akalın'ımız yeter.
Esasen bu şoklanmaların sebebi, Kate Moss'un tüm kariyerini aşırı zayıflık üzerine kurmuş olması; yıllarca kadınların bu imaja kapılıp kendilerini yemeden içmeden kesmesi ya da her lokmada suçluluk duyması. Şimdi karşımızda göbekli, esneyen bir Kate Moss görünce, bu kusursuz ve ulaşılamaz imaj yerle bir oluverdi tabii.

BİRİLERİ DE KİLO ALSIN!
Ohh, olsun! Gecenin 02.00'sinde internete düşen haberi görür görmez, kızlarla soluğu Alaçatı'daki Pug'da alıp kendimize etli boyoz ve patates kızartması söyledik. (Bu arada bayıldım, efso lezzetler!) Tabii ya; yetti artık bu normal dışı bedenlerin gözümüze gözümüze sokulması. Şu ünlü aleminde birileri de kilo alsın, kırışsın, beklenmeyenlere imza atsın artık. Canım Kate'im benim, adamsın, hatta madamsın!
Araştırdım öğrendim; haberlerde yazıldığı gibi Kate, Bodrum'a kızı ile gelmemiş. Jude Law'un eski karısı Sadie Frost, İngiliz Vogue'dan bir editör ve özel diyetisyeniyle gelmiş. Detoks değil, çiğ beslenme programı almış. Masaja girmiş, bol bol uyumuş, yani keyfine bakmış.
Görenler "Kimse umurunda değildi, çok rahattı" yorumunu yapıyorlar. Çarşamba akşamüstü de uçağa binip olay mahallinden uzaklaşmış.
Gördünüz mü; Adriana gönlünce öpüşüyor, aşkını yaşıyor, Kate keyfine bakıyor. Devir değişiyor, kasmalar, kurallar, mecburen ve icabından yaşamalar demodeleşiyor. Ne güzel...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA