Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kız kıza tatile neden çıkılır?

Modern şehirli insanlar iyiden iyiye kız kıza ve erkek erkeğe takılmaya bayılır oldular.
Erkekler buluşup erkek erkeğe içmeye, ocakbaşına, balıkçıya gidiyor, Playstation oynuyor, halı saha maçı yapıyor ve bundan pek keyif alıyorlar. Sevgilisi ya da eşi olan erkekler bile, erkek erkeğe takılınca çocuklar gibi şen oluyor.
Kızlar alemindeyse; kız kıza yemeklere çıkmak, seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek, kızlarla evde toplanıp takılmak en güzel eğlence. Hastasıyız kız muhabbetinin!



İLİŞKİ EŞİTTİR TAHAMMÜL
Tabii bu halin sebebi çok. Kızlar açısından sebepleri şöyle sıralayabiliriz:
Genele vurursak; ortalıkta gönlümüze göre erkek yok! Yani var da ilişki kuracak, vakit geçirecek erkek yok, var da az. Var da olanlar ya evli, ya ilişkiye hazır değil (Yalaaaan!), ya bizim istediklerimizi yapmak istemiyor, ilişkiye başlayınca evde oturası geliyor ya da biz az önce kendilerinden ayrılmış oluyoruz. Sonuç: Birçok kız arkadaşım yalnız.
Diğer sebepse, kız kıza takılmanın süper eğlenceli oluşu. Kasmadan, kafamıza göre, muhabbeti bol tutarak, kadın kısmının en büyük tutkusu olan 'yeni şeyleri kovalamaktan' bıkmayarak beraber mutlu mesut vakit geçiriyoruz.
Erkeklerin sebeplerini tam bilemesem de tahmin yürütebiliyorum. Onlar da kadınların 'kadın kafasından' sıkılıyor galiba. İlişki seçimlerini 'olması gereken eş' kontenjanından yapınca, arkadaşlık kuramadıkları kızlarla vakit geçirmek onlara zulüm geliyor.
Bir de erkeklerin çoğu ergen gibi takılmaktan hoşlanıyor. Kimse kimseyi çekmek, kimse kimseyle uğraşmak, beklentilerini karşılamak falan istemiyor.
İlişki denen şey; nedense 'çekmek', 'tahammül etmek', 'katlanmak', 'idare etmek' gibi durumlarla eşleştiriliyor.
Bu yüzden bölündük ikiye; aramızda dağlar, uçurumlar, bayırlar oldu.
Kız kıza tatile çıkmak modaymış. Öyle yazıyordu geçen gün okuduğum magazin eklerinde.
Tamam, kız kıza tatile çıkmak keyifli ama şöyle modern, şehirli kadınlara göre erkekler olsaydı, kızlar erkeklerle bağlantıyı sağlayabilseydi, yine de kız kıza tatil moda olur muydu, düşünmeden edemedim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA