Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Demet Akalın’ın çizmesi görgüsüzlük mü?

Konuya kafadan girelim; pop yıldızları sadece şarkı söylemez. Kıyafetleri, ayakkabıları, aksesuvarları, sahne şovları, yaşam biçimleri, saçları, makyajları, video klipleriyle de fark yaratırlar. Yani yaratmak durumundadırlar.
Hatta dahası da vardır; açıklamaları, sevgilileri, ayrılıkları, evlilikleri falan da bu 'yıldızlık' haline dahil olur. Ne kadar konuşulursan, o kadar pop kalırsın çünkü. Popüler ne varsa takip edip bir tık da önden gitmen gerekir çünkü.

AJDA'YA BAKIN...
Haydi soruyorum sevgili okurlar; size Ajda Pekkan desem aklınıza ilk gelen şarkıları ve sesi mi olur? Yoksa sarı saçları, zamana yenilmeyen fiziği, genç kız gibi oluşu (uzaylı mı desek) ve uzun bacakları mı?
Yaniii... Bence de...
Tabii ki Ajda Pekkan müthiş bir yorumcu ama Pekkan'ı ikonlaştıran şey; stili ve kimseye benzememesi. Her konserinde ne giyeceği merak edilen, yüzüne sürdüğü kremden saçının tonuna, gittiği göz doktorundan rujuna kadar her şeyi konuşulan, geçtiği her yerde kafaları kendisine döndüren bir yıldız o... Gerçek bir yıldız o...
Misal Gülşen, boşuna mı döküyor paraları ünlü tasarımcıların kıyafetlerine? Ya da Bülent Ersoy? Ya da Kenan Doğulu, Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz...
Bu konuya nereden geldim? Demet Akalın'ın Los Angeles'tan alıp, anında fotoğraf çektirip Instagram sayfasına koymak suretiyle paylaştığı 33 bin TL'lik (8 bin Euro) taşlı Yves Saint Laurent çizmesinden... Ki ben o çizmelerin hastasıyım. Bu yılın en moda ve en gözalıcı parçasıydı.

8 BİN EURO'YA GÜNDEM
Magazin muhabirleri, Etiler'de bir etçi (Ay çok pardon, steak house; böylesi daha havalı oluyor) çıkışı Hande Yener'i yakalayıp sormuş. Yener de Demet Akalın'ın bir çizmeye o kadar para vermesini görgüsüzlük olarak adlandırmış. Diyor ki; "Ben o paraya klip çekerim, işime yatırırım." Valla o kendi tasarrufu ama Demet'i görgüsüzlükle damgalaması yanlış.
Çünkü bu da işin bir parçası. Günlerdir Demet Akalın ve çizmesi konuşuluyor mu?
Instagram'da binlerce beğeni topladı mı? Moda sayfalarına girdi mi?
Demet, o çizmeyi bir konserde giyecek ya da klibinde kullanmayacak mı? Bir posta da o zaman haberleri çıkmayacak mı? 8 bin Euro'ya bir ay gündemde kalmayacak mı?
Evet, evet, evet!
O zaman hah, al sana kariyerine yatırım. Pop yıldızı olmak da böyle bi'şeydir zaten.
Ha konu görgüsüzlükten açılmışsa eğer, benim için asıl görgüsüzlük; "Ben tekim", "Kaç milyon tıklandım bakın da görün", "Şampiyon benim", "Bilmem ne kadar konserim var, kıskananlar çatlasın" falan demek oluyor mesela.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA