Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İrem’in, Berkay’ın sahnesine çıkması...

Hani tam da herkes İrem'i merak ederken... Tam da İrem'in eski neşesine ve enerjisine kavuşması için dualar edilmiş ve İrem hastaneden yeni taburcu edilmişken... Günlerdir gazetelerde 'İrem şöyle olmuş, İrem böyle olmuş, İrem'i bilmem kim ziyarete gitmiş' kıvamında sürekli haberler çıkıyorken... Tam da eli kulağında yeni single'ı çıkacakken... İrem Derici'nin, Berkay'ın Harbiye Açıkhava konserinde konuk sanatçı olarak sahneye çıkması doğru bir hareket mi?
Eğer pop yıldızlarının her adımı ölçülüp biçilecekse (ki dünya yıldızlarında bu böyle), eğer işin 'algıyı dağıtmama', 'tüm dikkatleri kendi işine çekme', 'yüzünü kıvamında kullanma' ve 'her yerde görünmeme' kıvamındaki matematiklerine uyulacaksa; çooook yanlış bir harekettir.

AJDA VE TARKAN YAPMAZDI
Ben İrem için endişe duyarken, Berkay alınmasın ama, niçin İrem'i ilk kez Berkay'ın sahnesinde görüyorum ki? Berkay'ın sahnesi çok büyük bir ödül töreni mi? İrem'in konseri mi?
Bu ancak, Berkay'ın konserinin daha çok konuşulmasına sebep olur. Başka? Hiç... İşte sosyal medyada İrem'i, Berkay'ın sahnesinde şarkı söylerken gördüğümde aklıma ilk bu geldi. İrem gibi birçok yetenekli, özel ve genç sanatçımız; akıl, tecrübe ve doğru stratejiyle yönetilmiyor.
Ajda Pekkan bu hareketi yapar mıydı? Peki ya Tarkan, asla...
Tabii keyif İrem'in; canı nerede isterse orada şarkı söyler, biz de coşarak dinleriz. Belki sahneyi çok özlemiştir, belki Berkay'a önceden sözü vardı, belki kalkar der ki 'Benim stratejim yok, kalbime göre yaşarım kardeşim', bunda da dibine kadar haklıdır. Ama ne bileyim işte; kendisini çok seven biri olarak, tüm bu üzücü süreçten sonra onu aslanlar gibi kendi konserinde, yeni şarkısının tanıtımında, ne bileyim belki de 'Beyaz Show' gibi önemli bir şovun sezon açılışında falan görmek isterdim; Berkay'ın kucağında kulise giderken değil... Çünkü o benim gözümde geleceğin en sağlam yıldızlardan biri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA