Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Peki Ajda Pekkan ne pişiriyordu?

Süper Star'ımız Ajda Pekkan'ı en son mutfakta spor taytı, müthiş kalçaları ve elinde kaşık-tava ikilisiyle gördük. Gördük ve şoka girdik. Böyle bir popo olabilir mi? Hele ki bu yaşta!
Sosyal medya ahalisi 'Ajda'nın poposu sporla mı, yoksa estetikle mi böyle oldu?' tartışmasını yaparken, benim iştahlı aklım tabii ki o tavada ne pişirdiğine takıldı. Gençlik iksiri miydi acaba? Yoksa sihirli kahvaltısı mı? Belki de ödem attıran bi'şeydir... Nedir ki, nedir ki?
Ve hemen o gün beraber olduklarını bildiğim annemi arama hakkımı kullandım. Efendim, inanmazsınız ama Ajda Pekkan'ın olağanüstü fit vücuduyla Semiramis Pekkan'ın mutfağında pişirdiği şey, portakallı irmik helvasıymış. Valla ya, gerçekten!

KALÇALAR ORGANİK
Ama ben buna hiç şaşırmadım çünkü beni de ne zaman görse peynirli poğaça yaptırır.
Çünkü fitlik işinde kural bellidir:
Yakabildiğin kadar yersen, bol bol hareket edersen, her şeyden azar azar tüketirsen kilo almazsın.
Bu arada bir haberim daha var: Ajda Pekkan'ın süper kalçaları da tamamen organik.
Üşenmeyin, her gün spor yapın, kalçalarınızı çalıştırın, 'squat candır' deyin; sizin de kalçalarınız öyle olur. Bunlar hep emek, hep motivasyon! Yok öyle hem yan gelip yatayım, hem de Ajda kalçalarına kavuşayım.
Gördüğünüz gibi sevgili okurlar, Ajda Pekkan olmak kolay değil. Sabır, azim, çalışkanlık ve işine adanmışlık istiyor. Dönüp bakın genç popçulara; bir tane Ajda çıkar mı? Çıkmaz! Biz de tam da bu yüzden hâlâ onun güzelliğini, şıklığını, sahne performansını konuşup duruyoruz, kuşaklarca...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA