Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

‘Doğu Ekspresinde Cinayet'

Ehhh işte bir film

Tamam, anladık; Agatha Christie romanı. 1930'lu yıllarda Şark Ekspresi'nde bir cinayet işlenir, dedektif 'Hercule Poriot' da cinayeti çözmeye çalışır. Bakın kimler oynuyor: Penelope Cruz, Johnny Depp, Willem Dafoe, Michelle Pfeiffer, Judi Dench... Vay, vay, vay, oyuncu kadrosu dört dörtlük yani.
Hele hele başroldeki Kenneth Branagh'ı tanımak imkansız, performansı beş yıldızlı. Kostümler, görüntüler, oh oh maşallah...
Gelin görün ki; tüm bu artılar, koca bir eksi oluşmasına engel olmamış. İkinci yarıda bütün salon uyuduk desem abartmış olmam. Heyecandan, tansiyondan uzak, seyircinin ilgisini toplayamayan, beklentileri karşılayamayan bir film 'Doğu Ekspresinde Cinayet'.
Çıkışta 'Yav kuzum n'oldu bu sinemacılara? Bütün iyi filmciler, senaristler dizilere mi kaçtı?' sorusunu sormadan edemedik.
Ha pazar günü evde, Instagram elde takılırken gidilebilir, siz bilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA