Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tabii ki magazin figürü olacaklar

Arkadaşımız Mevlüt Tezel, dünkü köşesinde magazin dünyasında son zamanların popüler üçlüsü Defne Samyeli ve kızlarını yazmış. Demiş ki; "Derin ve Deren için ünlü bir anneye sahip olmak dezavantaj. Umarım birçok ünlü çocuğu gibi magazin figürüne dönüşmez, kariyerleri ve yaptıkları işlerle adlarından söz ettirirler."
Allah Allah... Valla bu temenniye çok şaşırdım. Yahu zaten kızlar, anneleri sayesinde adlarından söz ettiriyor. Magazin sayfalarındaki şöhretleri nedeniyle aldığı oyunculuk ve modellik tekliflerine dayanamayan Deren, Amerika'daki okulunu bırakıp İstanbul'a döndü. Derin ve Deren giyinip, süslenip anneleriyle basına poz vererek, Instagram'da ilgi çekici fotoğraflar paylaşarak magazin figürü olmaktan kaçmıyorlar herhalde! Doktor, mimar, diplomat ve akademisyen gibi meslekleri de seçmediler. Manken ve oyuncu olmak isterken, tabii ki magazin figürü olacaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA