Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Perşembeden pazara...

Yılbaşı üstü İstanbul'da etkinlikler, organizasyonlar, alışveriş şenlikleri, oyunlar aldı başını gidiyor. Bakın benim bu hafta perşembe-pazar ajandamda neler var:
14-16 Aralık'ta Uniq İstanbul Volkswagen Arena'da Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri var. Bir manimiz çıkmazsa, bugün kızlarla gidip sevdiklerimize yılbaşı hediyeleri alacağız (ya da kendimize). Bir de bizim Mert Vidinli'nin partisi varmış, bakalım Mert'in bitmeyen partileri nasıl oluyor.
Yine bugün, yine Uniq Hall'de sezon başından beri izlemek istediğim müzikal 'Woyzeck Masalı'na gidiyoruz.
Özcan Deniz, Meryem Uzerli ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı gerilim filmi 'Öteki Taraf', cuma sinema listemizin başında. Bi' de söyledikleri gibi iyiyse, valla destanlar yazacağım. Bizim de şöyle sıkı bir gerilim filmimiz olmasın mı?
Kanyon etkinlik alanında, cumartesi 15.00'te çok sevdiğimiz yemek blogger'ı Cafe Fernando-Cenk Sönmezsoy'un yemek söyleşisi de listemde.
Pazar için planım; Feriköy Antika Pazarı'nı gezmek, sonrasında da Bomontiada ziyareti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA