Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ünlü olmak sıradan bi’ şey tabii

Amerikalı hip hop sanatçısı French Montana'nın şarkısını radyoda duyunca gülmeye başladım. Şarkının adı 'Famous', Türkçe'si 'Ünlü'... Aşık olduğu kıza şu temennilerde bulunuyor French: 'Umarım ünlü olmazsın, umarım kimse seni keşfetmez, kimse seni görmez, kimse seni sevmez... Eğer seçeneklerin olursa benim gibi bir adamı istemezsin, umarım ünlü olmazsın, benimle evde oturursun.'
Alın size günümüz aşklarının özeti... 'Aşk mı, şöhret mi?' sorusunun tek bir cevabı var: Şöhret. Beş dakikalığına bile olsa herkes şakır şakır ünlü oluyor ya da olmaya çalışıyor. Bu kadar selfie boşuna mı çekiliyor?
'Eğer seçeneklerin olursa benim gibi bir adamı istemezsin'den daha gerçekçi bir yaklaşım olamaz çünkü artık ilişkiler seçeneklere göre yaşanıyor. Daha iyisinin ihtimali bile elindekinden vazgeçmene yetiyor. Daha 'iyisi', 'ünlüsü', 'işe yarayanı' bulundu mu asla geriye bakılmıyor.
Çünkü hedef net: Beni daha çok beğenin, benden bahsedin, beni görün, beni taklit edin, en dikkat çeken ben olayım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA