Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yeni Yıla GÜNAYDIN!

'Yılın partisi' mi desem, 'Unutulmaz gece' mi desem, 'Yıldızlar geçidi' mi desem bilemiyorum ama böyle bir gece bir daha kolay kolay yaşanmaz, onu biliyorum.
GÜNAYDIN'ın pazartesi akşamı People'da düzenlenen yılbaşı partisine kimler kimler gelmedi ki; Orhan Gencebay, Kenan Doğulu, Demet Akbağ, Şafak Sezer, Deniz Seki, Demet Akalın, Gülben Ergen, Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal, Hande Yener, Murat Boz, Oktay Kaynarca, Esra Erol, İrem Derici, Mustafa Ceceli... Saymaya devam edersem köşemin tamamı dolar.
Dün sabah gazetede gecenin fotoğraflarına bakarken inanamadım; 'Aaa o da mı geldi?', 'Yahu nasıl da görmedim!' dediğim onlarca kişi aramızdaymış meğer.
Ama partimizi yılın partisi yapan sadece ünlülerin orada toplanması değildi elbette. Müzisyeni, oyuncusu, modeli, yapımcısı, şarkıcısı katılan herkesin GÜNAYDIN ekibiyle eğlenmesiydi. Küslük, rekabet, 'Ay ben şimdi onunla aynı yerde bulunmam' demeden tüm samimiyetleriyle yanımızda olan tüm dostlara teşekkür ederim çünkü biz beraber güzeliz, biz beraber büyüğüz, biz beraber anlamlıyız...
GÜNAYDIN'ın yılbaşı partisinden notlarım ise şöyle:
Geceye 400 davetli katıldı, sanırım ben 300'ünü göremedim; o kadar kalabalıktı.
Sahnenin açılışını Altay yaptıktan sonra Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl, İrem Derici, Deniz Seki, Cengiz Kurtoğlu, Zara, Kubat, Serkan Kaya, Simge Sağın, Merve Özbey ve Emrah şarkılar söyledi.
Demet Akalın; eşi Okan Kurt, kızı Hira ve Hira'nın bakıcısı ile gelerek gecenin en konuşulanı oldu. Alem kadın; gündem olmayı ondan iyi bilen yok.

SEKİ'YE SELFIE RAĞBETİ
Gecenin, birlikte en çok selfie çektirilen ismi Deniz Seki'ydi. Ben böyle bir ilgi görmedim. Ünlüler Deniz'le fotoğraf çektirme yarışına girdiler.
Deniz öyle mutluydu ki, kulağıma eğilip "Ayşe görüyor musun, geçen yıl neredeydim, şimdi neredeyim; binlerce kere şükürler olsun" dedi.
Kendi tabiriyle 'Noel Hala' kostümüyle kapıdan giriş yapan İrem Derici; kankaları Merve Özbey, Derya Uluğ ve Simge Sağın'la göbekler atarak, avaz avaz şarkılar söyleyerek dans etti. Egosuz, birbirilerini tehlike olarak görmeyen hallerine bayıldım.
Bütün bir yıl çevremden, sahne performansının ne kadar başarılı olduğunu duyduğum Berkay, gecede en çok şarkı söyleyen isim oldu. Berkay'a ve bütün gece sahnede kalan 10 kaplan gücündeki orkestrasına ayrıca teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

EĞLENCE PERİLERİ DEVREDE
Kenan Doğulu'nun partiye katılması ve sahneye çıkması büyük coşkuya sebep oldu. Eh, Kenan Doğulu bu! Biz 'Kenan Kuşağı'na adını duymak bile yetiyor. O, sahneye adımını attığı andan itibaren eğlence perileri üzerimize tozlar yağdırmış gibi bambaşka bi'şey oluyor ve onu izleyen herkes sadece ve sadece eğlenmeyi, hatta daha çok eğlenmeyi bir görev biliyor.
Moda yazarımız Pelin Kaya daha detaylı yazacaktır ama ben de bir dal gecenin kıyafetlerinden söz edersem; kadınların file çorap, kürk ve payet üçgeninde döndüğünü tespit ettim. Raissa&Vanessa elbisesi ile model Tülin Şahin, tartışmasız bir numaram oldu. Gülben Ergen'in zarif seçimine ise bayıldım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA