Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5’i

1 Helen Mirren, Meryl Streep ve Jane Fonda: Oscar töreninin en sıkı, en şık, en hayranlık duyulan üçlüsüydü. Genç Hollywood yıldızları, onları ders diye çalışmalı. Bir kadının şıklığı; ruhundan, duruşundan, sağlamlığından geliyor, değil mi efendim... Bu üçlü de bunun ispatı.
2 Das Das: Pazar akşamı bir arkadaşımın doğum günü için Ataşehir'deki Das Das'a gittim ve bugüne kadar gitmediğime pişman oldum. Ön tarafta kafesi, arkada konser ve tiyatro sahneleri... Mart programına şöyle bir baktım ki, her etkinlik gitmeye değer.
3 'Iris': Netflix'te izlediğim 93 yaşındaki stil ikonu Iris Apfel'in belgeseli. Sürüden ayrı, kendini gerçekleştiren müthiş bir kadının hikayesi; izleyene ilham vermemesi mümkün değil. Öneririm.
4 Evrencan Gündüz: Geçen yaz Gümüşlük'teki konserine uğramıştım, bu kez pazar gecesi Bebek'teki Angie'de izledim. Yarın çıksın yine giderim. Evrencan Gündüz'ün yenilikçi, kendisi gibi eğlenceli ve yaptığı müziğin her saniyesine aşık performansına bayıldım.
5 'Newness': Bir kafede karşılaştığım Serdar Ortaç, "Ayşe mutlaka izlemelisin" deyince, izledim. Yenilik tutkusunu ateşleyen internet çağında, akıllı telefon uygulaması üzerinden tanışıp birbirlerine aşık olan bir çiftin 'açık ilişki' denemesi ve sonrası gerçek duygular... Büyük bir yapım değil ama tam 12'den vuran bir film.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA