Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5’i

1. 'Bohemian Rhapsody':
Tabii ki bu filme bayıldım ve günlerdir Queen şarkıları dinliyorum. Freddie Mercury'nin hayatını anlatan filmde, başroldeki Rami Malek oyunculuk dersi vermiş. Nefis şarkılar, insanın kendisine inancı, müzik aşkı, şöhretin getirdikleri ve bitmek bilmeyen bir duygu yelpazesi. Nefis...

2. 'Hemingway'le Yemek Bir Şenliktir':
Yeni bir kitap değil ama benim için yeni. Yemekseverlerin ilgiyle takip ettiği Oğlak Yayınları'ndan çıkmış. Yazarı Craig Boreth Hemingway'in hayatında ve yazımında yer alan en önemli yemek ve içki tariflerini dönemin orijinal reçetelerine sadık kalarak bir araya getirmiş. Okuması pek lezzetli.

3. Kase no 16:
Meslek sebebiyle herhalde, İstanbul'da en sevdiğim mekanları sık sık sorarlar. İşte bunlardan biri Teşvikiye Fırın Sokak'taki Kase no 16.
Türlü türlü lezzetli ve sağlıklı kaseleri, sunumları, personeliyle tam benim yerim. Kayıtlara geçsin isterim.

4. Çatalca Yalıköy'deki Fafatara:
Hafta sonunu dostlarımla Yalıköy'de geçirdim. Dere kenarında yürüyüşler, kızarmış yapraklar, mis gibi hava; sonbaharı sevmemeye imkan yok. Cumartesi akşamı sahildeki balıkçı Fafatara'ya gittik. Engin Bey ve oğulları aldılar sazı, başladılar Karadeniz türkülerine... Finalde de müthiş bir horon şov... Yolunuz düşerse mutlaka gidin.

5. Hakan Kütahya:
Kendisi iç mimar ve fotoğraf sanatçısıymış. Çektiği fotoğraflar, mekanlar ve kıyafetleriyle; Instagram'da gördüğüm en şık, bütünlüğü yüksek ve başarılı hesaplardan birine sahip. Meraklısı takibe almalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA