Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Göçer’in açıklaması

Kızı Yağmur'un gözü yaşlı bir şekilde yaptığı 'Babam benimle ilgilenmiyor, beni sevmiyor, beni görmüyor' açıklamasından sonra, Ferhat Göçer yerinde bir kararla, düzenleyeceği basın toplantısını iptal etti ve yazılı bir açıklama yaptı. Ortadan giden açıklamasında; bir baba olarak evlatlarını ayırmadığını, iki evladını da çok sevdiğini, kızı ve ailesinin sağlığı için basının durumu kaşımamasını istediğini söyledi.
Aslında pek de dişe dokunur bi' şey demedi yani.
Olsun... Yeter ki Ferhat Göçer, gösterdiğini zannettiği ilginin kızına yetmediğini ve gönlü kırık bir evladı olduğunu idrak edebilsin. Ona göre davransın, basınla değil kızıyla konuşsun, ondan özür dilesin, şapkasını önüne koysun ve eksik bıraktıklarının kızının ruhunda nasıl derin yaralar açtığını görüp durumu düzeltebilsin. En azından basının önüne geçip kızını incitecek sözler söylemedi, kavgaya tutuşmaya kalkmadı. Buna da şükür...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA