Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Cannes güzellerimizin şıklık notları

Fahriye Evcen, Cansu Dere ve Azra Akın, bir markanın Türkiye elçisi olarak Cannes Film Festivali kırmızı halıdaydılar. Tabii ki kızlarımız nasıldı, neler giymişlerdi ve nasıl görünüyorlardı diye detaylıca yorumlamadan olmaz...
Cannes'da ilk görünen Fahriye Evcen oldu. Günün modern çizgilerine sahip beyaz Tom Ford elbisesi yakışmış. Gördüğüm ilk an çok beğendiğimi söylemeliyim. Elbisenin zarif kol detayı, saç modeli, makyajı, her şey mükemmel görünüyor. Tam 'İşte bu an Fahriye Evcen'in stil devrimidir' diye düşünürken tek bir fotoğrafı görmem tüm o hevesimi, heyecanımı aldı götürdü. Elbisesinin altına ten rengi, kapalı ve platformlu bir ayakkabı seçmiş. Görünmeyeceğini düşünmüş ama etek boyu ayakkabıyı saklayacak kadar uzun değil. Bir de kırmızı halıda duruş çalışması yapsa iyi olur. Her boydan karede, sanki dengesini kaybetmiş gibi görünüyor. Sonuç; felaket ayakkabı seçimi nedeniyle 10 üzerinden 6.

BÖYLE PANTOLON OLUR MU!

Cansu Dere de günün trendlerine uygun, fazlasıyla uzun bir pelerine sahip; George Hobeika seçmiş. Kırmızı halıda pantolon giymek son günlerin en popüler akımı. Bu açıdan seçimi gayet yerinde. Lakin pantolonun kupu o kadar olmamış ki, imkansızı başarıp Cansu'yu epey göbekli göstermiş. Kıyafetin üstü müthiş klas, altı ise Laleli pazar işi. Yakın zamanda bu tarz bir kıyafet giyen Emma Stone'u örnek alsalarmış keşke. Ama saçı ve makyajı müthiş başarılı. Hele topuzu inanılmaz klas. Sonuç; felaket bir pantolon sebebiyle 10 üzerinden 6.
Azra Akın'ın halıya çıkış anı videoya çekilmiş. Arka plandan çekilen videoda öylesine etkileyici bir yürüyüşü vardı ki, uzun süre kendime gelemedim. Sırt dekoltesinin kusursuz görünümü, verdiği pozlar müthiş etkileyici. Gümüş elbisesi bir Kaumanfranco tasarımı. Ve çok tanıdık. 2014 senesinde Miranda Kerr, Oscar töreni sonrası Vanity Fair partisinde giymişti aynı elbiseyi. Azra Akın'a saçlarının rengini pek yakıştırmadım. Açık renk, yaşına yaş katmış. Modeli de, saç reklamı çekimleri için yapılmış gibi. Günümüz kırmızı halısı için demode kalmış. Ayakkabı seçimi, ucundan da görülse yerinde bir model. Cannes kırmızı halının en önemli özelliği, mücevher markalarının büyük bir rekabet içinde olmasıdır. Ama Azra Akın dışında ne Cansu Dere'de, ne de Fahriye Evcen'de böyle bir çalışma yapılmamış. Azra'nın Chopard bileklik seçimi klas ve dört dörtlük. 18 ayar beyaz altın üzerine tam 53 karatlık pırlantalı bilekliğiyle Cannes kırmızı halının şaşaalı kimliğinden uzak kalmamış. Sonuç; demode saç modeli sebebiyle 10 üzerinden 9.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA