Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Naftalin kokulu Azra Akın

Azra Akın'a son günlerde bir haller oldu. İyi ki de oldu. Nihayet dünya güzelimizi, olması gerektiği gibi şık ve güzel görüyoruz. Peşi sıra önemli davetlerde giydiği üç kıyafetiyle de benden tam not almayı başarmak kolay değildir. Umarım lafımı bana yedirtmez!
İlk kıyafeti, Rihanna'nın geçtiğimiz yıl Met Gala'da giydiği bir Stella McCartney. Cannes Film Festivali'nde ise, Miranda Kerr'in yine geçen seneki Oscar Töreni sonrası giydiği Kaufmanfranco elbiseyi giydi. Ama Azra Akın çok daha iyi taşımış. Bu hafta da Tom Ford'un derin sırt dekolteli yarasa kollu elbisesini giymiş.
Siyah renklisini 2012 senesinde Naomi Watts giymişti. Kesinlikle Akın çok daha hoş görünüyor. Bu, Naomi'de gördüğüm en felaket saç olmalı.
Azra Akın, naftalin kokulu seçimler yapsa da kendisine yakışanı giymesi açısından pek de üstünde durmanın anlamı yok. Bu kadarla kalmasın, devamı gelsin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA