Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yaz gelmeden kış modası

Henüz yaza girememişken moda dünyası sonbahar-kış modasının rüzgarlarını estirmeye başladı bile. Ayakkabının kralı Christian Louboutin'in gelecek sezon modellerini sizler için yakından inceledim. Tasarımcının 'İkinci evim' dediği Mısır'a olan sevgisi devam ediyor. Son ilham perisi, Mısır ikonografisinin en değerli öğelerinden Scarab böceği. Firavunlar tarafından kutsanan bu canlı, güzellik dünyasına Christian Louboutin'in son katkısı olan ve limitli sayıda üretilen Scarabeé koleksiyonunun ilham kaynağı. Böceğin rengi bile üç farklı oje rengine hayat vermiş. Ayakkabılarda degradelerin fazlalığı dikkat çekici. Degrade pigalle modellerde birçok seçenek olmasını sevdim. Spike modellerde bile degradeler görülüyor. Geçen seneki radikal sportif çizgiler bu sene daha kullanılabilir ölçülerde. Özellikle instagram'a ithafen; sportif hatlara sahip Elastagram, Pumpstagram ve Sharpstagram eğlenceli ve farklı. En seksi model ise, gümüş ve altın renkli zincirlerle püskül havasının verildiği Dollyparty modeli. Eminim Türk kadınlarının çoğu bu model için şimdiden sipariş vermeye başlayacaktır.

UMA THURMAN DAHA BASARILI

Didem Antebi'nin üstündeki Zac Posen elbiseyi ilk 2013 yılında MET Gala'da Uma Thurman'ın üstünde görmüştüm. Yeşilin en çarpıcı tonuyla müthiş bir şıklık sergilemişti. İki sene sonra aynı modelin farklı rengini Didem Antebi giymiş. Doğumdan sonra bu kadar çabuk toparlayıp eski formuna dönmesine şapka çıkarıyorum. Ama keşke bu elbise için bu kadar zayıflamasa mıydı diye düşünmedim değil. Göğüs kupu; Uma Thurman'da ne kadar dolu ve mum gibi görünüyorsa, Antebi'nin üstünde de o kadar sönük durmuş.

HAFTANIN RENGİ KIRMIZI

Her ne kadar sezonun rengi beyaz dense de, ünlülerimizde son haftaların en rağbet gören rengi kırmızıydı. Özgür Masur imzalı elbise, Bergüzar Korel'in üstünde kusursuz durmuş. Saçı biraz daha havalı ve makyajı da bir tık daha belirgin olabilirmiş. Ama buna rağmen gayet asil bir şıklık içinde. Serenay Sarıkaya, Zeynep Tosun imzalı elbisesiyle gayet iyi görünüyor. Aynı renk ayakkabı seçmiş; riskli olmasına rağmen gayet şık görünmeyi başarmış. Merve Boluğur, kırmızının en koyu tonu bordo elbisesiyle pek bir dişi, pek bir kadınsı. Saçı ve makyajı başarılı. Tek sıkıntı, elbisenin boyu ve görünen siyah renkli ayakkabıları.

TEK GÜNLÜK STİL

Hazal Kaya, artık 'Feriha' değil. Yeni dizisinde bir mağaza müdürünü oynuyor. Rolüne gerçek hayatında da devam ediyor ki, kendisini hiç beklenmedik bir tarzda görüyoruz. 90'ların düğmeli yırtmaç eteğinin üstüne şık bir bluz seçmiş. Yanılmıyorsam, bir Tuvanam tasarımı. Saçı, makyajı başarılı. Yaşına olgunluk kattığı ortada ama genel olarak Hazal Kaya'nın en iddialı, en şık hali olması açısından sevindirici bir gelişme. Kolaya kaçmayıp riske girmiş. Ama keşke riske girdiği yer bir düğün olmasaymış ve sadece 25 yaşında olduğunu unutmasaymış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA