Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

En büyük rakibi damadı

2016'nın en çok konuşulan düğünü, yılın son haftasına denk geldi.
Günlerdir yazıldı çizildi, bir bana denk gelmedi. Şimdi söz bende! Ama sandığınız gibi ben ne Sena Ağaoğlu'nun 300 bin Euro'luk Zuhair Murad gelinliğini konuşacağım, ne de babası ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun siteleriyle yarışacak yükseklikteki düğün pastasını.
Havalarda uçuşan köşkleri, arsaları, altınları da konuşmayacağım. Çünkü düğünde benim en çok ilgimi çeken, damat Koray Kırcal oldu. Öncelikle herkesin atladığı bir unsur var. Nişanı gelin tarafı, düğünü damat tarafı yapar. Yani Kırcal, gösteriş konusunda kayınpederi Ağaoğlu'ndan aşağı kalmıyor. Basına, Koray Kırcal'ın beş üniversite bitirdiği bilgisi verildi. Koç Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü'nden bu sene mezun olan Kırcal, yaz aylarında Oxford Üniversitesi İngiliz Dili Edebiyatı, Georgetown Üniversitesi Halkla İlişkiler, Yale Üniversitesi Ekonomi ve California Üniversitesi Yönetim Bölümü'nde tahsil görmüş.

FARKLI OLMAYI SEVİYOR
Sena Ağaoğlu'nun yürürken bile zorlandığı gelinlikle dans etmeye çabalarken Kırcal'ın eşine yardım edişi ve azmi takdire şayandı. Son moda mannequin challenge'ı gelin odasında yapan topluluk içinde en başarılı olan yine damat Kırcal'dı. Retro saçlarıyla kah Erol Evgin, kah Erol Büyükburç'u andırdı.
Damatlık gelinliğin yanında sönük kalmıştı ama öyle pozitif ve 'ben buradayım' havası vardı ki, eminim herkesin dikkatini çekti. Damat traşını unutmuş olmasındaki isyankarlığı bile sevdim. Buraya yazıyorum;
Ali Ağaoğlu'na kendisi gibi ezber bozan, farklı olmayı seven, sıkı bir rakip gelmiştir, benden söylemesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA