Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Moda sektörü onları seviyor!

Bizim sektörde en keyifli dedikodu konusudur bu. Moda çekimleri, gazete röportajları, hele hele dergi kapak çekimlerinde hangi ünlü kaprislidir, hangisi değildir diye konuşmaya bayılırız. Çünkü kamera karşısında melek gibi görünen ünlülerin gerçek yüzleri bu anlarda ortaya çıkar.
Yaptığım geniş çaplı araştırmalar sonucunda, birlikte çalışması en kolay ve keyif veren ünlülerin listesini hazırladım. Kimlere sorduğum bende saklı, çünkü haftaya birlikte çalışması en zor ünlüler listesi de var...

Saadet Işıl Aksoy: Çekimler ne kadar uzun sürerse sürsün asla şikayet etmez. Ne giyilmesi istenirse sesini çıkarmadan kabul eder. Neşeli ve uyumlu.
Ezgi Mola: Sette herkesi mutlu eden ünlülerden. Saatlerce yemek yemese bile gıkı çıkmayan, işi bölmeyen müthiş bir profesyonel.
Bergüzar Korel: İşi profesyonellere bırakmayı bilen bir ünlü daha. Kendi istedikleri olsa da bunu en uygun dilde ifade eden, bitmek bilmeyen çekimlerde bile bıkmadan, usanmadan enerjisini düşürmeyenlerden.
Burcu Esmersoy: Sorduğum herkes ağızbirliği etmişçesine, en uyumlu ismin Burcu olduğunu söyledi. İşine gösterdiği saygı takdire şayan. Yüzlerce giy çıkar yapmaya bile gıkı çıkmayan bir ünlü. Sıfır kaprisli olmasının yanı sıra tüm ekibin havasını değiştirecek yüksek bir enerjiye sahip. İşi, bilene bırakmayı biliyor ve seçimlere hiç karışmıyor.
Serenay Sarıkaya: En profesyonel ünlülerin başında geliyor. Dekolte giymesi istendiğinde karşı çıkan ajansına rest çekebilecek kadar emeğe saygı gösteren biri. En uzun çekimlerde bile ekiple uyum içinde çalışıyor.
Kimseyle sürtüşmüyor ve yapılan işe müdahale etmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA