Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kaprisli yıldızlarımız

Geçen hafta moda dünyasının çalışmayı sevdiği kaprissiz ünlüleri yazmıştım. Sırada çalışılması zor ünlülerimiz var...
FAHRİYE EVCEN: Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri. Ama keşke Fahriye de bu güzelliğinin farkında olsa. Özgüven sorunu maalesef kendisiyle çalışmayı epey zorlaştırıyor. İşi profesyonellere bırakmakta zorluk yaşıyor. Çekim için hazırlanan bitmiş saçını son dakika gizli şekilde maşa yapıp bozacak kadar ileri gidebiliyor. Bunun bir de makyaj versiyonu var; bitmiş hazır makyajı tuvalete gidip silmesiyle de ünlü.
BERRAK TÜZÜNATAÇ: Çok rahat çalışan da var, ağzı fena yanan da... Özellikle giyeceği kıyafetler konusunda aşırı hassas. Üstüne bol gelen salaş kıyafetleri giydirmek neredeyse imkansız. Bu da beraber çalıştığı ünlü markaları zor duruma düşürüyor. Güzelliğini ve hatlarını ortaya çıkaran parçalarda diretiyor. En son, dünyaca ünlü bir İtalyan markasının satış temsilcilerini ağlattığı konuşuluyordu.
ELÇİN SANGU: Ekrandaki cici kız imajının tam tersi bir izlenime sahip.
İnatlaştığı vakit bunu kırmak imkansız. Mesela makyözünde çok ısrarlı. İnişli çıkışlı ruh haline sahip olması, çalıştığı ekibi zorluyor. Dizisinin stylingini yapan kişi değiştikten sonra yeni gelene dünyayı dar etmiş.
Tüm kıyafetlerin getirilmesini isteyip hangisini giyeceğine kendisi karar vermek istiyor.
FARAH ZEYNEP ABDULLAH: Farah'ın durumu değişik. Çekimler sırasında zorluk çıkarmıyor. Ama çekim sonrası fotoğrafın fotoşoplanması yani revize edilmesi sırasında kılı kırk yarması, dergi ekibini ağlatabiliyor. 'Burnumun gölgesi, saçımın teli...' derken iş iptale kadar gidebiliyor. Hatta bu kaprisi yüzünden kendisinde karar kılınmış projelerden bile vazgeçiliyor.
TUBA BÜYÜKÜSTÜN: Güzeller güzeli Tuba'mızın durumu da ilginç. O da kendisini model olarak görmeyenlerden. Türkiye'nin en ünlü ve güzel kadınlarından biri ama onu bir çekim için ikna etmek o kadar zor ki... Tüm zorlu dönem, çalışmaya ikna edene kadar yaşanıyor. Sonrasında pek zorluk yok. Ama poz verirken 'Ben model değilim ki, bu işi neden kabul ettim ki, bana ne faydası var ki...' havaları ekibin enerjisini düşürüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA