Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kod adı Yıldız

Cemiyetin en güzel ve şık kadınlarından Arzu Sabancı'nın Koton ile anlaşması, geçtiğimiz haftanın moda gündemine bomba gibi düştü. Sabancı, ilkbahar-yaz sezonu için Koton'a 67 parçalık bir koleksiyon hazırlamış.
Koleksiyonun lansman davetiyesini alınca ufak çaplı bir şaşkınlık yaşadım! Çünkü uzun zamandır Arzu Sabancı'nın ismi Pinko markasıyla bütünleşmişti.
Ayrıca moda sektörünün söylenti ve dedikodu gücü o kadar üst seviyededir ki, bu iş birliğiyle ilgili kulağıma tek bir ipucu bile gelmemesi çok ilginç! Bunu nasıl yaptıklarını, lansman öncesi Pera Palas'ta verilen yemekte Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz'dan öğreniyorum. "Aslında geçen yılın Ağustos ayından itibaren çalışmalara başlamıştık.
Dışarıya en ufak bir söylenti çıkmaması için, üst düzey yönetim arasında projemize Yıldız Projesi adını verdik. Konuşma ve yazışmalarda Arzu ismi dahi geçmiyordu.
Sadece Yıldız kullanıldı." Bu titiz çalışma sonucunda, günün her saatinde rahatlıkla kullanabilecek bir koleksiyon çıkmış ortaya. Kumaş ve dikiş kalitesi yüksek, zamansız, yaşsız, modern, şık ve en önemlisi ulaşılabilir bir koleksiyon olmuş. Parçalara; Türkiye'de 90, yurt dışında 96 satış noktasından ulaşabilirsiniz.
Yemekten aklımda kalan en hoş an ise, Arzu Sabancı konuşma yaptığı sırada oğlu Hakan Sabancı'nın yüzünde beliren gurur ifadesiydi... Ve diyorum ki, yaşasın cool annelik!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA