Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

İnceliğin peşinde rotamız Londra

İnceliği 'ten' hissi veren Swatch Skin koleksiyonuyla tanışmak için Londra'da düzenlenen lansmana katıldım. Koleksiyon, markanın en ince saat serisi olmasıyla yeni bir çağı açma iddiasında. #Yourmove (Hareketini Göster) konseptine uygun olarak hazırlanan gecede, sahne performansları ve dans gösterileriyle, insan vücudunun hareket becerisinin estetik hali sunuldu.
Skin koleksiyonu, kadın ve erkek için iki yeni kasa boyuyla 11 minimalist stilde tasarlanmış. Hepsi sade ve bir o kadar zarif. Siyah ve beyaz renk temalı Skinnoir'a, çarpıcı dalga öğesi, yeni elmas kesim tepe mekanizması ve çok yönlü kadran özellikleri eşlik ediyor. Bu hareketli koleksiyon; normal ve büyük boylarda saatleri, neredeyse ağırlıksızmış gibi kolayca kullanmayı sağlıyor. Kullanıcılarına özgürlük hissi ve rahat hareket olanağı sunuyor.
Koleksiyondaki parçaların rahat kullanımı ve farklı renk seçimleriyle her tarza uyumlu olması en büyük artılarından. İkinci derinizmiş gibi hissedeceğiniz koleksiyon, yeni çağın saati olduğunu gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA