Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Birbirine benzemek...

Bergüzar Korel'in 'Fi' galasından paylaştığı kare, bir anda sosyal medyada epey gürültü kopardı. Neden mi? Çünkü ilk bakışta Yasemin Özilhan'ı andırıyordu da ondan. Fiziksel olarak birbirlerine benzetmesem de Bergüzar'ı gördüğüm an aklıma Yasemin'in geçtiğimiz günlerde katıldığı bir fuardaki görüntüsü geldi. Hazır benzerlik konuşurken, Bergüzar'ın kıyafetini ele almadan olmaz. İncecik bir fiziğe sahip olmasına rağmen beli epey kalın görünmüş. Tek suçlu tabii ki de belindeki kemer.
Ve fizikleriyle olmasa da elbiseleriyle birbirine benzeyen Fahriye Evcen ve Özge Özpirinçci... Fahriye Evcen'in bu hafta bir film galasında giydiği Raisa&Vanessa elbiseyi, Özge Özpirinçci neredeyse iki sene önce bir ödül töreninde giymişti. Tabii ki de her zamanki gibi Fahriye elbiseye uygun doğru ayakkabıyı seçememiş ve kazanan Özge Özpirinçci olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA