Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Türk yıldızların haftası

Bu hafta televizyon yıldızlarının haftasıydı desem yeridir. 'Fi' dizisinin galası adeta bir ödül töreni gibiydi. Tabii malzeme çıkması adına benim için de mükemmel bir fırsattı.
Fiziği şahane üç kadın ve üç farklı stil var karşımda. Serenay Sarıkaya'nın elbisesinin yırtmacının yanda olmayışı çok şık olmuş.
Artık yandaki yırtmaçtan çıkan bacak görmek o kadar sıkıcı olmaya başladı ki... Elbisenin rengi de, kesimi de güzel. Makyaj başarılı. Beğenmediklerim ayakkabı seçimi ve saç modeli oldu. Serenay'ın, gördüğüm en kötü saç modeli olabilir.

İKİ BEDEN BÜYÜK CEKET
Daha önce Berrak Tüzünataç için 'Bol kıyafetler giymeyi sevmiyor' diye yazmıştım. Sen misin öyle yazan!
Al bakalım; kadın en az iki beden büyük ceketle galaya katılmış.
Mesaj alınmıştır :) Berrak'ın kendine has maskülen tarzıyla cesur ve umursamaz havasına bayılıyorum. Kristen Stewart'a da çok benzetiyorum. Şu ara moda dünyasını kasıp kavuran büyük beden ceketiyle, Türk sınırlarındaki kırmızı halılara birkaç beden büyük gelecek ince bir zevk getirmiş. Baştan ayağa başarılı ve etkileyici. Saç modeli ve makyajı da kusursuz.
Büşra Develi, boyunun ve upuzun bacakların hakkını vermek istemiş ama bir film galası için maalesef elbise baya kısa kalmış. Böylesi güzel bir fizik, daha doğru kullanılmalı.
Ve İstanbul'dan, Türk dizilerinin Avrupa piyasasına tanıtıldığı Cannes'a geçiyoruz.
Serenay Sarıkaya, Cannes sokakları kirli diye düşünmüş olmalı.
Kırmızı takımının paça boyunun başka bir açıklaması olamaz çünkü. Ama genel havası gayet hoş. Berrak Tüzünataç adeta 'Mahallenin kabadayısı benim' demiş ama bir şekilde yakışmış. Şıklık ile tarz arasındaki ince çizgiyi tekrar gözümüze sokmuş.
Akşam partisinde ise yine ön plana çıkan Berrak Tüzünataç olmuş.

BAHARIN TEMSİLCİSİ
Leyla Lydia Tuğutlu, son dönemin her anlamda yükselen yıldızı.
Güzelliğiyle Cannes'da Kerem Bürsin'i silip süpürmüş. Ve bu yazının konusu olan isimler arasında en beğendiğim kıyafet de kendisinden geldi. Özgür Masur imzalı romantik elbisesiyle baharı en şık şekilde ifade etmiş.
Haftalardır 'Neden bizde de, dünyada olduğu gibi bahar esintili romantik elbiseler giyilmiyor?' diyordum ki, Leyla imdadıma yetişti. Çok yakışmış.
Aksesuar seçimi, saçı ve makyajı da elbisesiyle çok uyumlu.


Berrak Tüzünataç, 'Fi'nin galasında giydiği kıyafetle de, Cannes'daki tarzıyla da çok başarılı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA