Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Fotoşop sen çok yaşa!

Fahriye Evcen, yüzü olduğu markanın yeni reklam panosunu görünce 'Ben varken neden başka bir modeli kullandınız ki?' demiş midir acaba? Bu cümleyi kurmuş olması, gördüğünüz kızın Fahriye Evcen olması ihtimalinden daha yüksek.
Elbette dünyanın her yerinde fotoşopun dibine vuruluyor ama zaten bu da şiddetle eleştiriliyor.
Fahriye fıstık gibi; güzellik konusunda kimsenin itiraz edemeyeceği bir isim. Fotoşop yaparken kızı bambaşka birine dönüştürmeye ne gerek var?
Bu arada, ya fotoğrafçının ya da markanın reklam fotoğrafları hakkında olumlu ya da olumsuz konuşulmasından hoşlandığını düşünüyorum.
Geçtiğimiz hafta gürültü koparan bir diğer isim ise Sibel Can oldu. Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta Can; epey kilo vermiş, hatta baya baya iki beden küçülmüş görünüyor.

Ama Can'ın fotoğrafına o kadar usturuplu fotoşop yapılmış ki, arka plandaki demirler bile minimum oranda yamulmuş.
Tülin Şahin'in fotoşop hayranlığını ilk bu sayfada okumuştunuz.
Sonrasında "Hayır, fotoşop yaptırmıyorum" diye televizyon programlarında kendini savunmak gibi gereksiz tavırlara girmişti. Kadın zaten manken, maşallahı var; 'Bu haber sonrası artık yapmaz' derken bir de ne göreyim; Londra'da çıktığı bir defilenin fotoğraflarına bu sefer göğüs kontürü, pardon göğüs kontür fotoşopu yaptırmış.
Ama o kadar amatör, o kadar kötü görünen bir fotoşop ki; Tülin'e baktığımda sadece göğüs arasındaki iki koyu çizgiyi görüyorum, o kadar. Bu amatör fotoşoplu karelerin medyaya servis edilmesi de başka bir tuhaflık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA