Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Coachella’da bir Türk!

Tüm hafta boyunca Coachella Müzik Festivali modasını yaşadık. Festivalin ana fikri müzik. Ama zamanla, sosyal medyanın da cazibesiyle olay; özene bezene hazırlanan kombinlere ve bunların sosyal medyada çokça konuşulmasına kaydı.
En farklı kombinlerin özgürce yorumlandığı festivalde, benim için ön plana çıkan isimler; Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Alessandra Ambrosio, Chiara Ferragni ve Rihanna oldu. Özelllikle de dikkatleri, kristallerle kaplı, 8480 dolar etiketli Gucci kostümüyle arz-ı endam eden Rihanna çekti. Ünlü yıldız bu kıyafetiyle, festivalin en unutulmaz görüntüsüne imza atmış oldu. Ama bizim için Rihanna'nın en özel kıyafeti, tabii ki de denim ceket ve pantolonlu kombiniydi. Çünkü parmağında, bir Türk markası olan Gilan'ın Palace Heritage yüzüğü vardı. Tabii karşımızda Rihanna olunca; bir yüzüğün nasıl kullanılması, nasıl gösterilmesi gerektiğini de uygulamalı olarak görmüş oluyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA