Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Çılgın gelinler geliyor

Geçen yazın modası, düğününde çılgıncasına eğlenen gelinlerdi. Anladığım kadarıyla bu senenin akımı da değişik gelinlikleriyle eğlenen gelinler. Sezonu, İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Mutlu'nun, Yunan tanrısı ve tanrıçası kostümlü gelinlik ve damatlığıyla açtık. Ardından ünlü oyuncu Sarp Apak'ın eşi Bengisu Uzunöz'den katiyen unutulmayacak efsanevi bir gelinlik geldi. Hatice Gökçe tasarımı gelinliğin detaylarını anlamak için tüm beyin hücrelerimizi çalıştırmak zorunda kaldık. Gelinlik o kadar marjinaldi ki, bir an elindeki buketi bile iki göz yumurta sandım.
Ardından çılgın örnek de yurt dışından geldi. Avrupa sosyetesinin gözdesi, Clarins kozmetiklerinin varislerinden Claire Courtin- Clarins'in prensesler gibi olması beklenirken; o, gelinlikle uzaktan yakından alakası olmayan Jacqemus marka bir kıyafetle evlendi.


Sarp Apak-Bengisu Uzunöz


Claire Courtin-Clarins de çılgın gelinliğiyle çok konuşuldu.


Mihre Mutlu-İbrahim Çelikkol

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA