Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Bensu Soral devler liginde!

Giyim kuşamıyla dikkat çeken ve müthiş ilgiyle takip edilen ünlü sayımız fazla değil. Sosyal medya sayesinde bu ilginin yoğunluğunu ölçebildiğim için bu ünlülerin listesini kolaylıkla verebilirim: Serenay Sarıkaya, Fahriye Evcen, Neslihan Atagül, Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Bergüzar Korel, Meryem Uzerli, Sinem Kobal. Bu isimler, rüküş bile olsalar müthiş ilgi görüyorlar. Bu listeye eklenen son isim ise Bensu Soral oldu.
Soral'ın moda anlamında dönüm noktası, Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiselerdi. Cannes'da rüküşlüğüyle efsane olsa da roket hızıyla, ilgi çekmek anlamında devler ligine girmeyi başardı. Rol aldığı dizinin galasında ne giyeceğini merakla bekledim. Tuvanam marka elbisesiyle tüm dikkatleri üstüne çekti. Elbisenin kalabalık detaylarını sevmedim. Saçının ve makyajının ağırlığı da maalesef güzelliğini gölgelemiş, gencecik yaşını epey büyütmüş. Bir de mümkünse derin dekolteden vazgeçsin çünkü göğüs yapısı buna uygun değil. Bensu, su gibi güzel ama maalesef bu güzelliği parlatacak bir ekibi yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA