Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

1 düğün 3 gelinlik

Fahriye Evcen'in kınasında giydiği Fidan Şimşek imzalı kırmızı mini elbise, Christian Dior'un 2014 sonbahar-kış sezonundan meşhur saten mini elbiseyi hatırlattı. Meşhur diyorum çünkü Hollywood'da 2014'den beri bu elbiseyi giymeyen kalmadı. 2014'de Lucy Hale ve Selena Gomez, 2016'da da Irina Shayk ve Elsa Hosk'un üstünde gördük elbiseyi. 2017'de de benzer modelini Fahriye Evcen, kınasında giydi. Bari orijinaline tam sadık kalınsaydı da, o yaka çeneye kadar kapalı olmasaydı. Elbiseyle ilk giydiği fiyonk ayakkabılar demodeydi ama sonradan giydiği kırmızı renkli, bantlı ayakkabılar işi biraz olsun kurtardı.

GÜZELLİĞİNİ PARLATTI
Fahriye çok güzel bir kadın ama maalesef giyim kuşam işlerinde başarılı değil. Kınasında böylesi bir özensizlikle karşılaşınca, kimbilir bizi nasıl bir düğün bekliyor diye düşündüm. Çok şükür beklenen olmadı. Raşit Bağzıbağlı imzalı gelinliği o kadar hoş ve zarifti ki, ilk kez güzelliğini parlatan bir şıklık içindeydi Fahriye. Saçı, makyajı, her şeyiyle dört dörtlük bir gelin olmuştu. Ama bir anda sosyal medyada, gelinliği; geçen yaz evlenen Neslihan Atagül'ün Berta marka gelinliğine benzetilmeye başlandı. Evet, ilk bakışta benziyor ama detaylara bakıldığında iki gelinliğin kupu tamamen farklı. Fahriye'ninki vintage esintili, Neslihan'ınki modern. Renkler, yakalar farklı ama buna rağmen iki gelinliği yan yana koyduğunuzda benzerlik olduğu da ortada. Benzetmeler bitmiyor çünkü düğün mekanları da benzer. Hatta her iki düğünün organizasyon şirketi, Burak Özçivit ve Kadir Doğulu'nun smokinlerinin yakalarına tutturdukları çiçekler bile aynı. Ya 'seni/ sizi umursamıyorum' denmek isteniyor ya da ortada olağanüstü bir hayranlık var.
Fahriye Evcen'in gelinliklerine dönelim... İkinci giydiği Fidan Şimşek imzalı gelinlik de şık ve zarifti. Aslında gelinlik giyme trafiği bayağı yoğundu. Anlatayım... Birinci gelinlik sonrası ilk dans için ikinci gelinliği giyiyor. Sonra tekrar ilk gelinliğe geçiyor. Ardından da üçüncü gelinliği giyiyor. Yani bir gecede tam dört kez gelinlik değiştiriyor!
Düğünün ünlü konukları arasında ise favorim Serenay Sarıkaya. Nedo imzalı elbisesiyle müthiş havalı ve seksiydi. Aslı Enver her zamanki demode seçimiyle şaşırtmadı. Sinem Kobal, evlendiğinden beri eski şaşaalı havasını kaybetti. Hatice Şendil'in ise bu sıcakta neden file çorap giydi anlaşılamadı.

Fahriye Evcen'in gelinliği, Neslihan Atagül'ün gelinliğine benzetildi.

***

GELİNLİK DEĞİL DAMATLIK

İşimde epey titiz ve özenliyimdir. Ama işte sakınan göze çöp batar misali geçenlerde ilk kez önemli bir hata yaptım. Oyuncu Sarp Apak ile evlenen Bengisu Uzunöz'ün gelinliğine Hatice Gökçe tasarımı yazdım. Doğrusu, damatlığın Hatice Gökçe'ye ait olduğu. Gelinlik ise Raisa & Vanessa tasarımı. Gelinlik sosyal medyada o kadar eleştirildi k, Hatice Gökçe'nin tekzip istemesini çok iyi anlıyorum. Anlamadığım; Bengisu Uzunöz gibi ışıl ışıl bir kadına böyle bir gelinlik dikip eleştiriler geldi diye gelinliği sosyal medyada sahiplenmeyen Raisa&Vanessa. Bu inkar öyle bir boyutta ki, gelinlik manken üstünde paylaşılıyor ama asla Uzunöz'un fotoğrafı koyulmuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA