Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Bacak dekoltesi onlardan sorulur

Bella Hadid'in derin bacak dekolteli elbise seçimleri, stil hanesine bol bol artı getiriyor. Trendi Angelina Jolie başlatmış olsa da, en başarılı uygulayanı Bella Hadid. O da bunun farkında ki en önemli kırmızı halı davetlerinde hep derin bacak dekolteli elbiseler seçiyor. Peki bu konuda bizim ünlülerden kimler beğeniliyor?
Kafamda belli bir liste var ama acaba herkes aynı mı düşünüyor? Böyle zamanlarda en sevdiğim, sosyal medya hesaplarımdan okuyucularımın fikrini almak. Bu kez de sordum; 24 saat içinde binlerce cevap geldi.
Ve işte sizlerin seçimiyle bacak kraliçeleri...

SERENAY SARIKAYA
Bacak dekoltesini en estetik şekilde taşıyan ünlümüz, ezici bir üstünlükle Serenay Sarıkaya seçildi. O da Bella Hadid gibi sık sık bacaklarının güzelliğini ön plana taşıyan kıyafetler seçiyor. Rahat ve özgüvenli. Modern havası ve trendlere uygun seçimleri, yakaladığı başarıyla örtüşüyor.

ÇAĞLA ŞIKEL
O, yaşsız kadınlardan. Üstelik iki çocuk annesi olmasına rağmen hâlâ genç kız vücuduna sahip. Eminim 10 sene sonra da aynı Çağla'yı göreceğiz. Miniyi de, dekolteyi de seviyor ve hakkıyla taşıyor.

EDA TAŞPINAR
Bu liste onsuz olmazdı! İtiraf ediyorum; kendisini Instagram'dan hasetle takip ediyorum. Paylaşımlarında çok cesur çünkü kadın resmen kusursuz bir vücuda sahip. Üstelik sadece bacak değil, her türlü dekolteyi ucuzlatmadan başarıyla taşıyabiliyor.

BURCU ESMERSOY
Vücudunun güzelliğini, giydikleriyle en doğru şekilde ifade eden ünlülerden. Sempatikliğiyle kıyafetlerini daha da yukarı taşıyıp dekoltenin keskin havasını yumuşatmayı çok güzel başarıyor.

BELLA HADID
Bacak dekoltesi deyince akla Bella Hadid geliyor dedik. Türkiye'de ise bacak dekoltesinde diğer başarılı isimler; Özge Ulusoy, Derin Mermerci, Şeyma Subaşı ve Işıl Reçber.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA