Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yıldızların son gözdesi Dilara Fındıkoğlu

Yazarken göğsümü kabartan genç bir tasarımcımız Dilara Fındıkoğlu. Hayallerinin ve yeteneğinin peşinden giden Dilara, tasarım dünyasının en prestijli okulu Central St. Martin'den daha yeni mezun oldu ama kısa zamanda kendini ispat etmeyi başardı.
Dilara Fındıkoğlu'nun tasarımları farklı ve özgün. Bu cümlenin günümüzde karşılığı şu oluyor: Koleksiyonuna baktığınızda aklınıza başka bir markanın tasarımları gelmiyor!
Rihanna, Madonna gibi dev isimler onun tasarımlarını giyiyor, bu tasarımlarla dergilerde poz veriyor. Time dergisinin 'Game of Thrones' kapağında Dilara Fındıkoğlu tasarımı elbise yer alıyor. Bella Hadid, Dilara Fındıkoğlu tasarımı tişörtlerin hayranı. Lady Gaga, tasarımcının en sıkı destekçilerinden.



SİHİRLİ DEĞNEĞİ YOK
En son bu tarz dev isimlerin yer aldığı yükselişi Hakan Yıldırım ile yaşamıştık. Ama tabii arada büyük bir fark var. Hakan Yıldırım, Mert Alaş'ın sihirli değneğine sahipti. Dilara Fındıkoğlu ise yolunda böyle bir avantaja sahip olmadan ilerliyor.
Umarım moda dünyamıza heyecan getiren bu genç tasarımcımızın başarılarını daha birçok kez konu ederiz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA