Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Aşk böcüğü ünlülerimiz

Eskiden ünlü çiftlerimiz, havalı pozlarını, özel röportajlar eşliğinde haftalık ya da aylık dergilere verirlerdi. Özel çekimlerde son moda kıyafetler giyilir, arka plana İstanbul manzarası alınır ya pencere ya da yatak üstünde sevgilinin gözlerine hülyalı hülyalı bakılıp 'Aşkı ilk onunla tattım' denilirdi. Her yeni sevgili 'ilk' olurdu. En iddialı cümleler kurulur, bu cümlelerde 'en' kelimesi asla eksik olmazdı.
Artık devir değişti. Sosyal medya her konuya olduğu gibi buna da elini değdirdi. Şimdilerde ünlüler, dergilerden teklif beklemiyor. İyi bir açı, güncel bir poz ve dozunda filtreyle kendi çekimlerini yapıp milyonlarca takipçiyi en fazla 10 dakikalık işlemle memnun edebiliyor.
Hollywood artislerinden alışık olduğumuz aşk dolu pozlar, hiç ummadığımız isimlerden gelmeye başladı. Kim derdi ki bir gün gelecek ve Tarkan, Instagram hesabında eşiyle çekilmiş bir 14 Şubat karesi paylaşacak. Kenan İmirzalioglu gibi ağır abi bir oyuncumuz, karısıyla birlikte mutluluk pozları veriyor. Aslıhan Atagül- Kadir Doğulu en minnoş çiftimiz. Her an sevgi böcüğü durumundalar. Murat Boz sevdiceğine sıkı sıkı sarılmış pozlarını paylaşıyor ve 'Sen benim gülümsememsin' diyor. Tolgahan Sayışman, aşklı pozların en baklavalısını seçiyor. Caner Erkin-Şükran Ovalı en demode selfie'lerle devam ediyor. İbrahim Çelikkol ve eşi, adeta bir dergi çekiminden fırlamış gibiler. Paylaşımlarda son nokta da en anlamlısından: En az iki adet kalp emojisi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA