Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Devir farklı çiftlerin devri

Yaz boyunca, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Adriana Lima'nın Metin Hara ile olan ilişkisini konuştuk.
Böylesine güzel kadınların yanına en az kendisi kadar çekici erkekleri yakıştırdığımız için Metin Hara'nın da eleştirilmedik tarafı kalmadı.
Aşkmış, gönülmüş kime ne! Sadece güzellik ve yakışıklılık bir arada olsun, gerisi pek de önemli değil! Bunun bir benzeri durumu da İngiltere tahtının varislerinden Prens Harry yaşıyor. Geçtiğimiz hafta; bir süredir ilişki yaşadığı, kendisinden üç yaş büyük Meghan Markle ile ilk defa basına el ele poz verdi. Markle'ı birçoğunuz tanımıyor olabilir ama aslında 'Suits' isimli çok popüler bir dizinin sevilen oyuncularından.
Erkek, tahtın varisi, kadınsa bir dizi oyuncusu. Farklı sınıflardan evlilik konusunda katı kurallara sahip İngiltere monarşisi, bakalım bu sefer kalbini yumuşatacak mı, her birlikte göreceğiz.
Diğer enteresan çift ise TopShop markasının varisi 26 yaşındaki Chloe Green ile bir süredir birlikte loduğu dünyanın en yakışıklı mahkumu Jeremy Meeks. Mahkum derken; silahlı çatışma, adam dövme, çeteye karışma var, var oğlu var. İki sene hapiste yattı.
Ama yakışıklılığı fark edilince Meeks bir anda model oldu.
Baba milyarder işadamı Sir Philip Green, bu ilişkiye şiddetle karşı çıksa da kızının hiçbir şey umrunda değil. Bakalım bu farklı ilişkilere daha ne örnekler eklenecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA